Dječja igrališta od bagremova drveta

Dječja igrališta od bagrema - KOMPAN Organic Robinia

Dječja igrališta drvena Organic Robinia linija je dječjih igrala danskog proizvođača Kompan, izrađenih od bagremova drveta (lat. Robinia). Linija je proširena novim tematskim dječjim igralima i obogaćena za nove oblike i boje koje će oduševiti najmlađe. Dizajn Robinia dječjih igrala inspiriran je organskim oblicima i jedinstvenim, iskonskim izgledom bagremova drveta.

Opširnije...

Outdoor fitness sprave - novo u ponudi!

Outdoor fitness sprave "Standing Strong" - sprave za vanjsko vježbanje s otporom

Standing Strong outdoor fitness
Novost u našim programima su outdoor fitness sprave linije "Standing Strong", u vlasništvu danskog Kompana, europskog lidera u području opreme za vanjske namjene. Linija "Standing Strong" zasnovana je na konceptu kružnoga treninga na specifičnim outdoor fitness spravama.

Opširnije...

Fitness sprave koje štede energiju

'Green Energy Line'- fitness sprave sa USB-om

outdoor fitness za punjenje mobitelaPoznati britanski proizvođač The Great Outdoor Gym Company svoj je outdoor fitness asortiman dodatno upotpunio uvođenjem linije outdoor fitness sprava koje štede energiju tijekom vježbanja. 'Green Energy Line' linija je outdoor fitness sprava, namijenjenih vanjskome vježbanju, koje apsorbiraju ljudsku energiju oslobođenu prilikom vježbanja te ju pretvaraju u iskoristivi elektricitet za punjenje mobitela i ostalih gadgeta, pomoću specijalnog kućišta i USB utora za punjenje.

Opširnije...

Didaktičke sprave

Kompanove didaktičke sprave i igračke za malu djecu

Didaktičke sprave danskog proizvođača KompanDanski proizvođač dječjih igrališta, vodeći europski lider, tvrtka Kompan posjeduje veliku zbirku referenci koju čini više od 1000 dječjih igrališta postavljenih diljem svijeta, u različitim klimatskim, kulturološkim i socijalnim uvjetima. Ono što je zajedničko svim Kompanovim dječjim igralištima jest - edukativna komponenta! Didaktički elementi posebno su zastupljeni u različitim interaktivnim spravama za djecu manjeg uzrasta. Uz didaktičke elemente djeca razvijaju percepciju te uče o funkcioniranju okoline.

Opširnije...

Certifikat bonitetne izvrsnosti - Abraxas d.o.o.

Abraxas d.o.o. - nositelj A certifikata bonitetne izvrsnosti


Kontinuirani napori u širenje poslovanja i razvijanje poslovne kulture i politike temeljene na transparentnosti, razvoju dugoročnih odnosa s klijentima te postizanju zadovoljstva između nas, naših partnera i naših klijenata, omogućili su nam da se treću godinu zaredom nalazimo u kategoriji najuspješnijih malih poduzeća u Republici Hrvatskoj.

Opširnije...

Zidovi za penjanje - novo u ponudi!

Zidovi za penjanje - njemački proizvođač Maillith

                          Zidovi za penjanje Maillith
                                                                                                                                                                                
Zidovi za penjanje za djecu i mlade, njemačkog proizvođača Maillith, odsada su dio našeg prodajnog programa. Vrhunska njemačka kvaliteta, dugotrajnost i otpornost u svim vremenskim uvjetima obilježja su Maillith zidova za penjanje.

Opširnije...

Vodeni parkovi - novo!

Vodeni parkovi Empex Watertoys

Vodeni parkovi za djecu novost su unutar našeg asortimana opreme za dječju igru. Sa zadovoljstvom vas obavještavamo kako od danas kod nas možete, osim klasične opreme za uređenje dječjih igrališta i sportskih površina, pronaći i opremu za uređenje vodenih dječjih parkova. Opremu za uređenje vodenih dječjih parkova proizvodi poznata kanadska kompanija Empex Watertoys, jedan od vodećih svjetskih proizvođača vodenih parkova za djecu.

Opširnije...

Novi projekt - Dječje igralište na dubrovačkom Sustjepanu

Novo dječje igralište Kompan u Gradu Dubrovniku
Dječje igralište Kompan u Gradu Dubrovniku, naselje Sustjepan, 2015

Naš najnoviji projekt 2015. godine novo je dječje igralište Kompan postavljeno na predivnoj lokaciji naselja Sustjepan, na zapadnome ulazu u Grad Dubrovnik. Naselje Sustjepan smješteno je na zapadnim padinama brda Srđ s kojeg puca prekrasan pogled na morsku uvalu.

Opširnije...

Društvene igre na gumenim podlogama

Društvene igre za djecu na gumenim podlogama Euroflex

Društvene igre na gumenim podlogamaNjemački proizvođač dječjih antistres, gumenih podloga Euroflex, kompanija Kraiburg, svakim svojim patentom ne prestaje nas iznenađivati. Najnoviji proizvod u asortimanu od reciklirane gume jesu društvene igre na gumenim podlogama. Čovječe ne ljuti se, Dama, Šah i Mlin - za svaku igru potreban je set od 4 figure i komplet gumenih ploča u nekoliko boja - neka igra započne!

Opširnije...

Abraxas d.o.o.


SaveSaveSaveSaveSaveSaveSave

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter i primajte najnovije obavijesti o novitetima i akcijama proizvoda.

Pratite nas